Včasih je opornica za roko tudi razlog za razvajanje

Dokler nisem prišla do zdravnika, nisem vedela točno, kako huda je poškodba roka, ampak ker mi je rekel, da bo opornica za roko dovolj, da se bolečina umiri, sem se oddahnila. Najprej sem namreč mislila, da je kje kakšen zlom, ker me je res zelo bolelo. Ampak na srečo je rentgen pokazal, da ni nikjer nič zlomljeno. 

Na roki je bila nova opornica za roko jaz sem bila pa malenkost bolj sproščena saj sem vedela, da bo verjetno to v nekaj tednih izginilo. Vseeno moram še na slikanje tkiv, da se najde vzrok bolečine. Res ne vem točno, zakaj me boli, saj je možno, da je kakšna mišica poškodovana ali pa je kaj nategnjeno. V nobene primerno ne bom čakala, da se samo od sebe pozdravi, ne da bi vedela, kakšen je vzrok, saj si ne želim kasnejših komplikacij. Znanka je to naredila pa je bilo potem kasneje še slabši izid, saj je morala na daljše okrevanje s fizioterapijo in ne vem s čim vsega.

Včasih je opornica za roko tudi razlog za razvajanje

Ker sem bila z avtomobilom sem morala poklicati moža, da je s taksijem prišel pome in me z mojim avtomobilom odpeljal domov. Niti ne vem, kako sem s to roko pripeljala do urgence, ampak mi je uspelo. Čeprav sedaj, ko mi opornica za roko krasi roko, nisem prepričana ali je bila to najbolj pametna odločitev. Mislim, da lahko gladko rečem, da ni bila. V vsakem primeru sem pa poslušala izobraževanje o tem še od svojega moža, ki se je seveda ustrašil takoj, ko me je videl in še bolj, ko je videl, da sem se sama pripeljala. Ko sem mu razložila, da je opornica za roko samo zato, da roke ne premikam in ne zato, ker je roka zlomljena, se je malce pomiril, ampak vseeno ni odnehal s tem, da moram bolj paziti nase. Sem pa vsaj, ko sem prišla domov na račun tega, da me opornica za roko ovira pri delu, dobila vse, kar sem želela ali potrebovala.