Še dobro, da je ena opornica za roko doma, ker me boli roka

Lansko leto sem si enkrat tako zaležala roko, da mi je le opornica za roko pomagala, da sem lahko delala karkoli. To se mi je sicer, kar parkirat zgodilo, preden sem si jo tako zaležala, da nisem mogla prav nič. In tako sem nekaj dni trpela, ko sem pa videla, da ne gre na bolje, sem se pa odločila, da si bom kupila pomoč. Šla sem v trgovino in prva opornica za roko, ki se mi je zdela smiselna, je šla v nakup.

Še dobro, da je ena opornica za roko doma, ker me boli roka

Ker sem si roko tolikokrat zaporedoma zaležala sem, je bila opornica za roko moja spremljevalka kar cel mesec, da ne govorim o tem, da sem se morala navaditi na nov način ležanja, kar je bilo zelo težko. Toliko let sem bila navajena, da si spodvijem nekako roko pod vzglavnik, da je bila zelo utečena navada. Ko sem imela zaležano roko je bilo to lažje, takoj, ko je bilo malce bolje, pa sem začela popuščati pri novi navadi in sem skoraj zopet pristala na istem. Šele po nekaj mesecih sem lahko nehala razmišljati o tem, kako moram spati, da ne ponovim poškodbe in, da sem dejansko celo noč spala varno.

Še dobro, da je bil opornica za roko na smiselnem mestu, da sem jo lahko hitro našla. Zadnjič se mi je na treningu zgodilo, da sem se zelo čudno prijela z roko in me zopet boli. Tako, da bo opornica za roko za vsak primer nekaj časa na roki, da me čim prej neha vse boleti oziroma da se mi še bolj ne razboli. To se mi je tudi že zgodilo. Malce sem si poškodovala roko, in ker nisem znala biti pri miru, se mi je roka razbolela in je bilo po tem še slabše. Zato sem se odločila, da bo opornica za roko sedaj nekaj časa na moji roki, da se pozdravi, preden se nadaljuje.