Polepšajte svoj pogled in izberite pravilne barve za obrvi

Danes smo ženske res lahko srečne, ker imamo na trgu ogromno ponudbe, da smo lahko lepše. Naravni videz je danes v manjšini, veliko žensk se poslužuje lepotnih popravkov in z leti bo tega še vedno več. Sama sem nazadnje izbirala barve za obrvi in še tukaj sem bila zmedena, ali bi si resnično pobarvala obrvi, ali bi si raje pustila naravni videz. 

Ko sem tako premišljevala, kaj vse počnejo ženske za svojo lepoto, sem ugotovila, da si tudi jaz želim imeti manj gubic in večje ustnice. To me je presenetilo, ker sem bila vedno proti lepotnim popravkom. Mogoče danes razmišljam drugače, ker so lepotni popravni danes bolj dostopni in se o njih odkrito pogovarja. 

Sem človek, ki je do sedaj prisegal na naravno lepoto, očitno pa sem sedaj prišla v leta, ko to ni več dovolj, če želim biti lepa. Tako sem tokrat izbirala barve za obrvi, ker sem si želela polepšati svoj pogled. Kar hitro sem ugotovila, da bi bilo boljše, da jaz raje obiščem kozmetičarko in da, mi ona uredi in pobarva obrvi. To pa sem se odločila zato, ker so v trgovini bile različne barve za obrvi in nisem znala izbrati prave barve zase. Čeprav sem videla, da ženske barve za obrvi kupijo hitreje kot maskaro. Jaz žal teh izkušenj nimam. 

Zakaj ne bi kozmetičarka poskrbela za moje obrvi, ker ona ima barve za obrvi v več odtenkih in lahko izbere najbolj primerno zame. Tako sem si obrvi pobarvala pri kozmetičarki, to je bila prva stvar, ki sem si jo naredila na svojem obrazu. Najbolj smešno je to, da sama nisem znala izbrati barve za obrvi, ki jo zna izbrati skoraj vsaka ženska. Tako je, če je človek celo življenje naraven in potem se prebudi, da hoče nekaj več. Tokrat so me presenetile barve za obrvi, prepričana pa sem, da nisem končala in da sem prišla v obdobje, ko bom drugače poskrbela za svoj videz.