Izdelava koledarja, kjer imate lahko slike vaše družine

To ni neka novost na trgu, že kar nekaj časa obstaja. Tudi jaz sem vedela zato, vendar me ni nikoli zanimalo, ker še nisem imela svoje družine. Ko pa sem rodila in je moj princ zaokrožil eno leto, sem dobila idejo, da bi bila izdelava koledarja z našimi slikami res lepa ideja. Sprva sem hotela ta koledar narediti tudi za moje starše in kasneje sem si premislila, ker sem bila prepričana, da izdelava koledarja z našimi slikami njim ne bi pomenila veliko, ker moji starši niso toliko dali na mojega otroka.

Ko sem tako premišljevala, sem bila za trenutek žalostna, kajti izdelava koledarja z našimi slikami bi bilo v normalnih okoliščinah lahko res lepo darilo. Pri nas pa žal ne. Ne samo, da nista bila navezana na mojega sina, tudi mojega partnerja nista imela preveč rada. Tako sem se odločila za samo en koledar, ki bo krasil naš dom. Odločila sem se za največji format slik, kar je možen, ker so mi večji koledarji lepši. Tako sem izbirala fotografijo za vsak mesec posebej in komaj čakala na koledar, da ga dobim na dom.

Lahko samo povem, da je izdelava koledarja najlepša, ko imaš malega otroka, takrat je to res lepo imeti, večji ko so otroci, manj imaš želje po tem. Tako, da jaz sem izkoristila naše najlepše obdobje, ko sem naredila koledar v tem letu. Veliko jih reče, da koledarja na steni čez nekaj časa sploh ne opazimo več, pri nas je drugače, še kako opazimo koledar, saj jaz ga in moj mož tudi. Vidim, pa tudi sinčka, ko kdaj pogleda na sliko, kjer vidi sebe, mene ali svojega očeta. Res je izdelava koledarja z lastnimi slikami nekaj lepega. Jaz ga bom naslednje leto ponovno naročila, spet bomo lahko obujali spomine preko slik.