Letalske karte

Perfil de un Boeing 737-200 de Aerolíneas Arge...
Image via Wikipedia

Omenili smo kar nekaj prednosti nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ki jih je v evropskem letalskem prostoru ogromno. Kakšne pa so prednosti nakupa letalske vozovnice s pomočjo turistične agencije?

Zagotovo ima tudi nakup letalske karte s pomočjo turistične agencije kar nekaj prednosti. Najprej je potrebno omeniti, da turistična agencija vso organizacijo izvede popolnoma sama. Mi ji samo sporočimo, kam in kdaj bi radi leteli, nato pa prepustimo agenciji, da izbere in zbere ugodne ponudbe, med katerimi se na koncu odločimo. To je odlično za vse tiste, ki niso vešči iskanja ponudb letalskih vozovnic po internetu ali jim uporaba računalnikov dela preglavice.

Nadalje, s turistično agencijo se lahko dogovorimo, da nam na želeni destinaciji organizira vodenje ter nam najde tudi prenočišče, ki bo v skladu z našimi željami in zahtevami. Če si letalsko karto rezerviramo sami, si moramo prenočišče poiskati sami, prav tako pa si moramo sami organizirati oglede. Turistične agencije imajo v veliko krajih po Evropi svoje predstavnike, kateri nam lahko, če je to potrebno, nudijo pomoč in podporo, če pride do kakršnihkoli težav. Res pa je, da nam vse to turistične agencije zaračunajo, zato je odvisno od globine našega žepa, ali bomo potovali pod okriljem turistične agencije ali pa kar sami.

This entry was posted in Letalske karte. Bookmark the permalink.

Comments are closed.